وبلاگ

۶۰ درصد مخازن سدها خالی است

730707-1.jpg

۶۰ درصد مخازن سدها خالی است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نیرو نیوز ، جدیدترین گزارش شرکت مدیریت منابع آب ایران نشان می دهد که از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهرماه ۹۹) تا پایان نوزدهم شهریورماه، میزان ورودی آب به مخازن سدهای کشور ۲۹ میلیارد و ۱۵۰ میلیون مترمکعب است.

این درحالی‌است که میزان ورودی آب به مخازن سدهای کشور در مدت مشابه سال آبی گذشته ۵۵ میلیارد و ۳۱۰ میلیون مترمکعب بوده و مقایسه این رقم با میزان ورودی آب در سال آبی جاری، از کاهش ۴۷ درصدی ورودی آب به مخازن سدهای کشور حکایت دارد.

درحال حاضر میزان ذخایر سدهای کشور در مجموع ۲۰ میلیارد و ۲۰ میلیون مترمکعب است، در حالی که در زمان مشابه سال قبل، میزان ذخایر سدهای کشور ۲۸ میلیارد و ۵۰ میلیون مترمکعب بوده است. در واقع با کاهش ۳۰ درصدی ذخایر سدها نسبت به سال گذشته مواجه‌ایم.

انتهای پیام/

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *